LOOPROUTES DORPSHUIS DE SPIL TIJDENS NTTB COMPETITIE

LOOPROUTES DORPSHUIS DE SPIL TIJDENS NTTB COMPETITIE

Aanstaande vrijdag, 18 september 2020, gaat ook voor de teams van TTV De Pin Pongers de NTTB Najaarscompetitie 2020 van start. Er wordt gestart met thuiswedstrijden en alle teams van de vereniging in Wouwse Plantage komen tegelijkertijd in actie. Eindelijk is het weer voor het ‘eggie’.

Te allen tijde is het belangrijk om te onthouden dat corona in elk geval nog niet verslagen is. De regels en richtlijnen van het RIVM, de NTTB, dorpshuis De Spil en TTV De Pin Pongers dienen strikt te worden nageleefd, zodat iedereen op een veilige manier kan sporten.

Wedstrijdsecretaris Albert de Jong heeft onderstaande plattegrond gemaakt, waarbij in dorpshuis De Spil de looproutes per team zo inzichtelijk mogelijk zijn weergegeven.Zo zullen de spelers van Team 1 en haar tegenstanders via de Blauwe Zaal (kleine zaal) naar het podium van de Grote Zaal lopen. De spelers van Team 2 en de bezoekers gaan via de middendeur, terwijl voor Team 3 en haar opponenten weinig veranderd: hier kan gebruik gemaakt worden van de hoofdingang van de Grote Zaal.Zijn er vragen omtrent de corona maatregelen wend je dan tot het bestuur. Iedereren bedankt voor uw begrip.