Sponsoring & beleid

Agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Sponsorbeleid

Bij TTV De Pin Pongers zorgen wij ervoor dat uw sponsorbijdrage ten goede komt aan het behoud en verbetering van kwaliteit van de gehele vereniging. Maar ook tastbare zaken worden mede betaald met sponsorgelden.

Resultaten

TTV De Pin Pongers biedt diverse vormen van reclamemogelijkheden aan zoals o.a.:

  • Uw bedrijfsnaam op onze wedstrijdshirts;
  • Uw bedrijfsnaam op speelveldafzetting;
  • Uw bedrijfsnaam en of logo op onze website.

Sponsorresultaten zijn direct zichtbaar. Niet alleen in de ontwikkeling van onze club, maar vooral ook fysiek in de vorm van communicatieuitingen. Wat dacht u van shirtsponsoring of bordsponsoring? Of wilt u liever adverteren op onze website en/of in de nieuwsbrief? Heeft u zelf een ander idee om uw sponsorreclame bij onze club ten uitvoer te maken aarzel dan niet om het voor te dragen. Wij staan er voor open.

Sportsponsoring

Sportsponsoring is een instrument waarmee u, uw communicatiestrategie kunt ondersteunen. Het stelt u in staat uw bedrijfsnaam, product of dienst te presenteren, terwijl u daarnaast een belangrijke rol speelt als ‘supporter’ van TTV De Pin Pongers. Gezamelijk voordeel behalen en een relatie opbouwen waarin we uitgaan van uw en onze belangen. Onze levendige vereniging hecht veel waarde aan een langdurige samenwerking. Wij zijn er van overtuigd dat we altijd een juiste invulling van uw sponsorwensen kunnen geven.

Dit zijn nog maar een aantal van de vele mogelijkheden. TTV De Pin Pongers heeft een zogenaamd “Sponsorplan” waarin alle mogelijkheden staan vermeld. Interesse? Neem dan contact op met ons bestuur door een e-mail te sturen naar sponsorcommissie@depinpongers.nl.